Van Gorp Diervoeders kenmerkt zich als een no-nonsense bedrijf dat zich al bijna 100 jaar voortdurend inzet om een goed, betrouwbaar en innoverend product in de markt te zetten. Als familiebedrijf zijn we onderscheidend door de korte lijnen binnen de organisatie, met een flexibele productie van zowel een standaard assortiment als bedrijf-specifieke voedersoorten. Hiermee kan een prima antwoord worden gegeven op de vraag van de huidige markt binnen de veehouderij. De productielocatie van Van Gorp Diervoeders bevindt zich in Waalwijk. Deze is optimaal gemoderniseerd en aangepast aan de huidige eisen op het gebied van productie en voedsel- veiligheid middels geavanceerde tracking- en tracing modules.

Door de kwaliteitssystemen, zoals HACCP, GMP+ en deelname aan SECUREFEED zijn onze afnemers verzekerd van levering van hoogwaardige en veilige Diervoeders. Door een goed kennisnetwerk met diverse bedrijven zijn we zeer up-to-date en voorzien van alle nieuwe kennis en op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de sector. Graag kijken wij naar uw doelstellingen om samen te zorgen voor een optimaal succesvol bedrijfsresultaat. 

Wilt u meer weten over onze voeders?
Neem dan gerust contact op met ons!

vangorp diervoeders voederbalk footer

Van Gorp Diervoeders B.V.
Zomerdijkweg 2
5145 PK Waalwijk

T: 0416 315770
E: info@van-gorp.com

De productielocatie van Van Gorp Diervoeders bevindt zich in Waalwijk. Deze is optimaal gemoderniseerd en aangepast aan de huidige eisen op het gebied van productie en voedsel - veiligheid middels de meest geavanceerde tracking- en tracing modules. Door de kwaliteitssystemen, zoals HACCP, GMP+ en deelname aan SecureFeed, zijn onze afnemers verzekerd van levering van hoogwaardige en veilige voeders. Van Gorp Diervoeders kenmerkt zich als een no-nonsense bedrijf dat zich voortdurend inzet om een goed, betrouwbaar en innoverend product in de markt te zetten.

securefeed nl