Geiten

Het houden van melkgeiten vraagt om specifieke kennis. Alleen vitale en gezonde dieren kunnen een bijdrage leveren aan een succesvol bedrijfsresultaat. Om te zorgen voor een optimaal bedrijfsresultaat kijkt onze specialist graag mee voor een passend voeradvies op maat.

vangorp overzichtgeiten

vangorp geiten melkgeiten

Melkgeiten
Het houden van melkgeiten is een professionele activiteit. Het doel is een hoge productie geitenmelk van goede kwaliteit met gezonde dieren.

De melkgeitenhouderij is uitgegroeid tot een volwaardige bedrijfstak met een beperkt aantal veehouders. Specifieke kennis is hierbij noodzakelijk en onze adviseur levert hiervoor de kennis en ervaring. De dagelijkse problematiek is bekend en met deze wetenschap kan een bijdrage geleverd worden om uw bedrijfsresultaat te optimaliseren.

Van Gorp Diervoeders beschikt over een uitgebreid assortiment geitenvoeders voor zowel de dracht-, aflammer- als melkgiftperiode.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze geitenspecialist.

Lammeren
Investeren in de toekomst van een goed producerende geit begint met een goede basis in de ontwikkeling van een lammetje. Voeding is belangrijk voor de ontwikkeling en gezondheid van uw dier. Wilt u zeker zijn dat uw lammetjes in de juiste behoeften worden voorzien, neem dan contact op met onze geitenspecialist.

vangorp lammeren

Van Gorp Diervoeders B.V.
Zomerdijkweg 2
5145 PK Waalwijk

T: 0416 315770
F: 0416 315779
E: info@van-gorp.com

KvK nummer 18083568
BTW nummer NL815925013B01

De productielocatie van Van Gorp Diervoeders bevindt zich in Waalwijk. Deze is optimaal gemoderniseerd en aangepast aan de huidige eisen op het gebied van productie en voedsel - veiligheid middels de meest geavanceerde tracking- en tracing modules. Door de kwaliteitssystemen, zoals HACCP, GMP+ en deelname aan SecureFeed, zijn onze afnemers verzekerd van levering van hoogwaardige en veilige voeders. Van Gorp Diervoeders kenmerkt zich als een no-nonsense bedrijf dat zich voortdurend inzet om een goed, betrouwbaar en innoverend product in de markt te zetten.

securefeed nl