Door een breed assortiment aan rundveevoeders en specifieke begeleiding kan er samen gekeken worden welke aanvulling het beste aansluit bij uw ruwvoer, management en resultaatdoel.

Rundvee

Het houden van melkgeiten vraagt om specifieke kennis. Alleen vitale en gezonde dieren kunnen een bijdrage leveren aan een succesvol bedrijfsresultaat. Om te zorgen voor een optimaal bedrijfsresultaat kijkt onze specialist graag mee voor een passend voeradvies op maat.

vangorp overzichtgeiten

vangorp geiten melkgeiten

Jongvee
Ons assortiment jongveevoeders staat voor een gezonde opfok van uw kalveren en pinken. Deze lijn voor jongvee bestaat uit melkproducten, kalverkorrels en aanvullende mineralen. In overleg met onze rundveespecialisten wordt een smakelijk en functioneel rantsoen samengesteld zodat de zo belangrijke jeugdgroei goed ondersteund wordt.

Vleesvee
In de vleesveehouderij zijn goede technische resultaten van groot belang.  Daarbij is de doelstelling om uw ruwvoeders optimaal in te zetten. Aangevuld met de juiste krachtvoeders wordt een zo optimaal mogelijk rantsoen samengesteld. De eisen die gesteld worden aan een rantsoen zijn afhankelijk van het ras, gewenste groei, slachtkwaliteit en aflevergewicht.

Onze rundveespecialisten adviseren en begeleiden u daarbij met hun jarenlange kennis en ervaring.

vangorp lammeren

Van Gorp Diervoeders B.V.
Zomerdijkweg 2
5145 PK Waalwijk

T: 0416 315770
F: 0416 315779
E: info@van-gorp.com

KvK nummer 18083568
BTW nummer NL815925013B01

De productielocatie van Van Gorp Diervoeders bevindt zich in Waalwijk. Deze is optimaal gemoderniseerd en aangepast aan de huidige eisen op het gebied van productie en voedsel - veiligheid middels de meest geavanceerde tracking- en tracing modules. Door de kwaliteitssystemen, zoals HACCP, GMP+ en deelname aan SecureFeed, zijn onze afnemers verzekerd van levering van hoogwaardige en veilige voeders. Van Gorp Diervoeders kenmerkt zich als een no-nonsense bedrijf dat zich voortdurend inzet om een goed, betrouwbaar en innoverend product in de markt te zetten.

securefeed nl