Van Gorp Diervoeders kenmerkt zich als een no-nonsense bedrijf dat zich al bijna 100 jaar voortdurend inzet om een goed, betrouwbaar en innoverend product in de markt te zetten. Als familiebedrijf zijn we onderscheidend door de korte lijnen binnen de organisatie, met een flexibele productie van zowel een standaard assortiment als bedrijf-specifieke voedersoorten. Hiermee kan een prima antwoord worden gegeven op de vraag van de huidige markt binnen de veehouderij.

Lees meer

vangorp diervoeders sidecol dieren graan

Kunnen wij u helpen? Heeft u een vraag over onze diervoeders? Wilt u advies op maat? Mail ons uw vraag of neem telefonisch contact op. Wij helpen u graag.

Contact

images/afbeeldingen/vangorp-diervoeders-schapen-overzicht-dracht-lammerenseizoen.jpg

Dracht / Lammerenseizoen

Het houden van melkgeiten vraagt om specifieke kennis. Alleen vitale en gezonde dieren kunnen een bijdrage leveren aan een succesvol bedrijfsresultaat.

images/afbeeldingen/vangorp-diervoeders-schapen-overzicht-onderhoud.jpg

Onderhoud

Door een breed assortiment aan rundveevoeders en specifieke begeleiding kan er samen gekeken worden welke aanvulling het beste aansluit bij uw ruwvoer, management en resultaatdoel.

vangorp diervoeders voederbalk footer

Van Gorp Diervoeders B.V.
Zomerdijkweg 2
5145 PK Waalwijk

T: 0416 315770
E: info@van-gorp.com

De productielocatie van Van Gorp Diervoeders bevindt zich in Waalwijk. Deze is optimaal gemoderniseerd en aangepast aan de huidige eisen op het gebied van productie en voedsel - veiligheid middels de meest geavanceerde tracking- en tracing modules. Door de kwaliteitssystemen, zoals HACCP, GMP+ en deelname aan SecureFeed, zijn onze afnemers verzekerd van levering van hoogwaardige en veilige voeders. Van Gorp Diervoeders kenmerkt zich als een no-nonsense bedrijf dat zich voortdurend inzet om een goed, betrouwbaar en innoverend product in de markt te zetten.

securefeed nl